jueves 8 mayo, 2014

Festa Major de Sant Boi 2014

La Festa Major arriba un any més com a preludi del temps d’estiu. És un moment en què famílies i amistats gaudeixen d’estones de lleure amb activitats de tota mena. La festa és un esdeveniment molt participatiu. El públic i la indispensable col·laboració de les entitats ciutadanes donen caràcter i vida pròpia a la celebració. Pel que fa a les associacions que hi col·laboren, enguany més d’una desena d’entitats i col·lectius s’estrenen tot afegint creativitat i noves propostes.
En aquesta ocasió el pregó, lluny de tenir un únic protagonista, aplegarà la veu de les entitats geganteres, de diables i de dracs. Juntes seran les encarregades de la inauguració. La tradició d’aquestes entitats a la Festa Major es reflectirà a la XXIII Trobada Gegantera i al tradicional.
La plaça de l’Agricultura estrena activitats de matí i tarda. Vermuts musicals, ludoteca gegant per a persones menudes i actuacions d’artistes locals com Pep Ventura, Big Band Cultura F, Extremband i Va de Vent en són exemples. Aquest punt de la ciutat es transformarà de nit en una gran pista de ball per gaudir de formacions tan conegudes com La Fundación Tony Manero, Canteca de Macao, La Salseta del Poble Sec i Tour 40, Las Soles, convidades del festival flamenc, el grup santboià Cucarachas Enojadas…
El parc de la Muntanyeta presentarà l’actuació cap de cartell: La Pegatina, el grup català més internacional d’aquests moments que promet bones vibracions i diversió. I només cal fer una ullada al programa per repassar-lo i descobrir que la festa és molt més: teatre, sardanes, puntaires… El punt i final el posarà el piromusical al parc de la Muntanyeta. Bona Festa Major!!