jueves 13 febrero, 2014

Noves instal·lacions per fer gimnàstica al riu

Molt interessant per a tots aquells que els agrada la natura i no els agrada estar sense activitat (ociós) …
Ara podeu gaudir fent GIMNÀSTICA al RIU … Des de fa poques setmanes, l’àrea de lleure del Camí de l’Arenal al Parc fluvial del riu Llobregat ja disposa d’un conjunt de mobiliari de fusta per facilitar la realització d’exercicis de gimnàstica a l’aire lliure. D’aquesta manera es complementa l’activitat saludable de caminar, córrer o anar amb bicicleta que tants ciutadans practiquen a la vora del riu Llobregat.

Muy interesante para todos aquellos que les gusta la naturaleza y no les gusta estar sin actividad (ocioso) …
Ahora podeis disfrutar haciendo GIMNASIA en el RIO … Desde hace pocas semanas, el área de recreo del Camino del Arenal en el Parque fluvial del río Llobregat ya dispone de un conjunto de mobiliario de madera para facilitar la realización de ejercicios de gimnasia al aire libre. De esta manera se complementa la actividad saludable de caminar, correr o ir en bicicleta que tantos ciudadanos practican en la orilla del río Llobregat.