domingo 19 mayo, 2013

Inauguració del Centre per a la Interpretació del Paisatge

Ahir dia 18/05/13 a les 11 del matí, l’alcalde Jaume Bosch i Pugès amb els alcaldes de Viladecans Gavà i Sant Climent i diferents personalitats publiques inaugurar a l’ermita de Sant Ramon de Sant Boi, el Centre per a la Interptretació del Paisatge, davant la presència de diferents entitats i públic del qual pugen a aquest lloc els caps de setmana.

Ayer día 18/05/13 a las 11 de la mañana, el alcalde Jaume Bosch i Pugrés con los alcaldes de Viladecans Gavá y Sant Climent y diferentes personalidades publicas inaguraron en la ermita de Sant Ramón de Sant Boi, el Centre per a la Interptretació del Paisatge, ante la presencia de diferentes entidades y publico del que suben a este lugar los fines de semana..

Después de la inauguración se hizo un piscolabis (Bocadillos) para todas las personas que asistieron al evento.

Por cierto, estaban muy ricos los bocadillos. Mi enhorabuena al personal del Bar de Els Garrofers.